puh. 040 538 4927, kirsi(at)kirsiniemela.fi

Fengshui

Fengshui -konsultaatio

Konsultaatio sisältää noin kaksi tuntia kestävän käynnin paikan päällä ja haastattelun. Konsultaatiossa saat kirjalliset suositukset tiloihin liittyvistä muutoksista, materiaaleista, muodoista, väreistä. Saat lyhyet kiinalaisen astrologian tulkinnat kaikille perheenjäsenille. Energiapuhdistus, Space Clearing sisältyy konsultaatioon. Siinä harmonisoidaan mm. haitallinen maasäteily.
Konsultaation hinta muodostuu perheen koon ja asunnon neliöiden mukaan. Hinta alkaen 295 e. + kilometrikorvaus. Pyydä tarjous.

Fengshui neuvontakäynti

Neuvontakäynti on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on jokin erityinen kohde, johon haluat apua kodissasi tai työpaikalla.
65 e./h + kilometrikorvaus.

Energiapuhdistus

Energiapuhdistus sisältää maasäteilyn ja muiden energiavaikutuksien kartoituksen ja poiston kaukotyönä. Lyhyt kirjallinen raportti ja kuva sähköpostitse.
55 e.

Sinustako fengshui -konsultti?

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva Fengshui konsulttikoulutus alkaa maaliskuussa 2019 Helsingissä ja Jyväskylässä.

Pyydä tarkempi esite koulutuksesta.

Koulutuksen sisältö

Konsulttikoulutus sisältää tiiviin paketin vanhaa viisautta yhdistettynä tämän ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän; BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki´n ja niiden käytön konsultointia tehtäessä. Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. Koulutukseen sisältyy fengshui -konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista.

Koulutus koostuu 24 opintopäivästä, etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja tentistä. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. Paikka on Eranova -kirjakaupan luentosali, Kasarmikatu 2, Helsinki.

Koulutus antaa valmiudet jatkaa myöhemmin alkavassa klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin.

Hinta ja sitoutuminen

Kurssiviikonlopun hinta on 235 euroa/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Jokainen kustantaa ruokailut ja majoituksen itse, kahvitarjoilu sisältyy kurssiviikonlopun hintaan. Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 euroa. Fengshui kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 euroa.

Konsulttitodistus

Koulutus antaa itsenäisen fengshui -konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui -konsultti nimikettä. Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, tentin läpäisseelle henkilölle.

Kouluttajat

Kirsi Niemelä
vastuukouluttaja

Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui -kursseja vuodesta 2000. Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks.

Vuodesta 2007 olen toiminut vastuukouluttajana omissa konsulttikoulutuksissani.

Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan.

Sari Weckström

Hortonomi, fengshui -konsultti www.puutarhastudio.fi
Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Hänellä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä.

Rauli Pitkänen

Itämaisen tiedon lahjakas moniosaaja, fengshui -konsultti www.raulipitkanen.fi
Rauli Pitkänen opettaa kiinalaisen astrologian 9Kin osuuden. Hän myös perehdyttää opiskelijat kiinalaisen lääketieteen perusteisiin ja ravinto-oppiin.

Fengshui kertoo tarinan siitä kuka olet. Anna fengshui johdattaa myös minne menet.

Kysy lisää:

Kirsi Niemelä

 


Mandalatalolla 8.6.2008 valmistuneet konsultit


Mandalatalolla 24.1.2010 valmistuneet konsultit


27.11.2011 Mandalatalolla valmistuneet konsultit


13.10.2013 Helsingissä konsulteiksi valmistuneet


25.10.2015 Helsingissä konsulteiksi valmistuneet


Fengshui kompassi, Lopan, on fengshuin työkalu.