top of page

REIKI

Reikihoito

Reiki toimii siinä määrin kuin on oikein ja hyväksi Reikin kokijalle. Reiki johtaa mielen hiljenemiseen, todellisen olemisen tilan löytymiseen.

Reiki on yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen energiahoito, jota jokainen voi käyttää. Reiki on voimallinen, vaikkakin hyvin lepeä ja ravitseva. Se lisää energiaa, syvärentouttaa, nopeuttaa paranemista ja auttaa kehoa puhdistumisessa. Reiki hoidon aikana hoidettava lepää pukeutuneena hoitoalustalla.

Hoidot

Reikihoito ja keskustelu

Sisältää tunnin reikihoidon ja alku- sekä loppukeskustelun.

Kesto yhteensä 1,5 h.

Vaajakoskella, hinta 65 €

Mandalatalolla, hinta 75

Reiki -energiahoito ja chakratulkinta

Tunnin reikihoito ja selvänäköinen, omia kehityskohteita avaava suullinen tulkinta chakroista.

Kesto yhteensä 1,5 h.

Vaajakoskella, hinta 70 €

Mandalatalolla, hinta 80 €

Energiahoito kaukohoitona

Kolmen hoidon sarja, sovittuna aikana, joka toinen ilta. Hoito sisältää energiarakenteen harmonisoinnin ja energisoinnin, jossa läpikäydään chakrat ja energiakehot sekä lisätään energiavaroja tarpeen mukaan. Hoitosarjan jälkeen lyhyt raportti sähköpostitse.

Hinta 55 €

Energiahoito kaukohoitona ja chakratulkinta

Kolmen hoidon sarja ja selvänäköinen, omia kehityskohteita avaava kirjallinen tulkinta chakroista sähköpostitse.

Hinta 70 €

Äänihoidot löytyvät täältä Sound Healing

Ajanvaraus

 

Sähköinen ajanvaraus vello.fi/kirsi-niemela-tmi

Ajanvaraukset myös sähköpostilla tai puhelimella.

Reikikurssit

Aloitin reikiopinnot vuonna 1996 käymällä Erja Mielosen Reiki 1 kurssin. Vuonna 2000 suoritin ReikiMaster/Opettaja tason Daniel Fokinin johdolla. Siitä lähtien on ollut suuri ilo ja kunnia opettaa reikin lahjaa eteenpäin.

Tähän mennessä olen opettanut yli 100 Reiki 1 kurssia, yli 50 Reiki 2 kurssia ja yli 80 Reiki 3 opetuspäivää.

Reikikurssien ajankohdat löytyvät täältä.

Reikin eettiset periaatteet eli viisi elämänohjetta

Juuri tänään olen iloinen

Juuri tänään odotan parasta

Juuri tänään olen ystävällinen kaikille olennoille

Juuri tänään ansaitsen leipäni rehellisesti

Juuri tänään olen kiitollinen monista osakseni tulleista siunauksista

 

Kuinka reiki toimii?

Parantaaksemme terveyttämme käytämme monenlaisia tekniikoita, kuten meditaatio, fyysiset harjoitukset ja ruokavalio. Näin tehdessämme sisäinen tietoisuus kasvaa. Tämä tietoisuus koskee energian virtausta kehon sisä- ja ulkopuolella sekä yhteyttä energian ja terveyden välillä. Kasvava tietoisuus todistaa ikiaikaista ajatusta "elämän- energian" vaikutuksesta terveyteemme ja sen puuttumisen vaikutuksesta sairastumiseemme. "Elämänenergian" olemassaolo ja tarpeellisuus terveyden ylläpitämiseksi on tutkittu ja tunnustettu terveydenhoidon ja tieteen ammattilaisten taholta.

Kehomme ei muodostu ainoastaan fyysisistä elementeistä kuten lihakset, luut, hermot, verenkierto, elimet, rauhaset jne., vaan sillä on myös energiajärjestelmä jota kautta "elämänenergia" virtaa. Tämä hienovarainen energiajärjestelmä on muodostunut energiakehoista, jotka ympäröivät fyysistä kehoamme ja auttavat meitä käsittelemään ajatuksiamme ja tunteitamme. Chakrat ovat energiakehoissa olevia energiakeskuksia, jotka toimivat venttiilien lailla antaen elämänenergian virrata läpi fyysisen, astraalisen, mentaalisen ja kausaalisen kehon. Meillä on myös meridiaaneja, jotka toimivat virtojen lailla kuljettaen elämänenergiaa fyysisessä kehossamme raviten ja tasapainottaen kehon eri toimintoja.

Kehomme läpi virtaavan elämän energian ansiosta olemme elossa. Olemme alttiimpia sairastumaan, jos elämän energiamme on vähissä tai sen kulku on tukkeutunut. Jos elämän energiatasomme on korkealla ja sen virtaus on esteetöntä, meidän on helpompi pitää yllä terveyttä ja hyvinvointia.

Reiki-tekniikka auttaa kehoa stressin ja jännityksen vapauttamisessa kehosta syvärentoutuksen avulla. Tästä johtuen Reiki edistää paranemista ja terveyttä. Reiki tulee kahdesta japaninkielisestä sanasta - Rei joka tarkoittaa "jumalallinen viisaus tai korkeimman voima" ja Ki joka tarkoittaa "elämän energiaa". Niinpä Reiki tarkoittaa "korkeimman ohjaamaa elämän energiaa". Reikihoito on tekniikka, jossa elämän energiaa siirretään omaan ja toisten energiajärjestelmiin käsien välityksellä. Reiki palauttaa energiatasapainon ja vitaalisuuden vapauttamalla fyysiset ja emotionaaliset lukkiutuneen stressin vaikutukset. Se on lempeä, mutta avaa tehokkaasti tukkeutuneet meridiaanit ja chakrat sekä puhdistaa energiakehot ja jättää jälkeensä rentoutumisen ja rauhan tunteen.

Reiki voi:

• Nopeuttaa paranemista
• Auttaa kehoa puhdistumisessa
• Tasapainottaa energia virtausta avaamalla tukkeutumia
• Auttaa yhteyden saamisessa "sisäiseen parantajaan"

 

Hoito tuntuu kuin lämmin, lempeä auringonpaiste, joka virtaa lävitsemme, ympäröi meitä ja jättää miellyttävän tunteen. Reiki hoitaa kehon, tunteet, mielen ja hengen kokonaisuutena. Reiki on yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen energiahoito ja itsehoito, jota jokainen voi käyttää. Reiki on voimallinen, vaikkakin hyvin lempeä ja ravitseva. Hoidon aikana hoidettava on täysin pukeutuneena ja lepää hoitopöydällä tai patjalla. Reiki on vaikuttava vaihtoehto tai täydennys hierontaterapioille. Reiki tukee kaikkia perinteisen lääketieteen ja täydentävien hoitomuotojen menetelmiä.

Luojan valossa…me näemme vain rakkauden
Laura Ellen Giffordin artikkelista vapaasti käännettynä

bottom of page