FENGSHUI

KONSULTTIKOULUTUS

Koulutus on käynnissä Mäntsälässä. Seuraava koulutus on suunniteltu alkavaksi Oulussa vuoden 2022 aikana. Pyydä lisätietoja Kirsiltä.

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva fengshui-konsulttikoulutus alkaa 15.-16.8.2020 Mäntsälässä

Konsulttikoulutus sisältää päivitetyn paketin vanhaa viisautta yhdistettynä uuden ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän; BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki´n ja niiden käytön konsultointia tehtäessä. Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. Koulutukseen sisältyy fengshui-konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista.

Koulutus koostuu 24 opintopäivästä (12 viikonloppua), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja päättökokeesta. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. Kurssipaikka on Kankaanpääntie 94, Mäntsälä.

Hinta

Kurssiviikonlopun hinta on 235 euroa/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Viikonloppu maksetaan aina opiskelun yhteydessä. Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 euroa. Fengshui kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 euroa.

Konsulttitodistus

Koulutus antaa itsenäisen fengshui-konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui -konsultti nimikettä. Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, tentin läpäisseelle henkilölle. Koulutus antaa valmiudet jatkaa klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin.

Kouluttajat

Kirsi Niemelä
vastuukouluttaja

Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui -kursseja vuodesta 2000. Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks.

Vuodesta 2007 olen toiminut vastuukouluttajana omissa konsulttikoulutuksissani.

Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan.

Sari Weckström

Hortonomi, fengshui -konsultti

www.puutarhastudio.fi


Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Hänellä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä.

Rauli Pitkänen

Itämaisen tiedon lahjakas moniosaaja, fengshui -konsultti www.raulipitkanen.fi
Rauli Pitkänen opettaa kiinalaisen astrologian 9Kin osuuden.


Fengshui kertoo tarinan siitä kuka olet. Anna fengshui johdattaa myös minne menet.

Ilolla ja Valolla toivotan sinut tervetulleeksi mukaan energioiden kiehtovaan maailmaan.

Kysy lisää:

Kirsi Niemelä

Vuoden 2018 valmistuneet

Helsinki 2018

Jyväskylä 2018

Aikaisemmin valmistuneet

Mandalatalolla 8.6.2008 valmistuneet konsultit

Mandalatalolla 24.1.2010 valmistuneet konsultit

Mandalatalolla 7.11.2011 valmistuneet konsultit

Helsingissä 3.10.2013 valmistuneet konsultit

Helsingissä 5.10.2015 valmistuneet konsultit