top of page

FENGSHUI

KONSULTTIKOULUTUS

Fengshui-konsulttikoulutus alkaa Jyväskylässä 17.-18.8.2024

Pyydä esitteet ja lisätietoja Kirsiltä.

Intuitiiviseen lähestymistapaan ja energiatyöhön painottuva fengshui-konsulttikoulutus

Konsulttikoulutus sisältää päivitetyn paketin vanhaa viisautta yhdistettynä uuden ajan energiatyöhön. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön sekä herkkyyteen tunnistaa energioita ja asiakkaan tarpeita. Klassinen fengshui perustuu laskennallisiin menetelmiin ja ilmansuuntiin. Astrologia osuudesta opimme neljän pilarin menetelmän BaZin ja sen soveltamisen konsultointia tehtäessä. Energiapuhdistus osuudessa opimme tilapuhdistuksen tekemisen, energioiden kartoituksen ja harmonisoinnin. Koulutukseen sisältyy fengshui-konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja paljon harjoituksia käytännön konsultoinnista.

Koulutus koostuu 22 opintopäivästä (11 viikonloppua), etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja päättökokeesta. Koulutus tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 9-16. Kurssipaikka on Mandalatalo, Kansakoulukatu 7, Jyväskylä.

Kurssiviikonlopun hinta on 245 €/henkilö, sis. alv 24 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Viikonloppu maksetaan aina opiskelun yhteydessä. Opiskelussa käytettävien kirjojen hinta on noin 50 €. Fengshui-kompassi hankitaan opiskelun aikana ja sen hinta on noin 80-100 €.

Konsulttitodistus

Koulutus antaa itsenäisen fengshui-konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui-konsultti nimikettä. Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, tentin läpäisseelle henkilölle. Koulutus antaa valmiudet jatkaa klassisen fengshuin koulutuksessa, jossa keskitytään kompassityöskentelyyn ja klassisen fengshuin menetelmiin.

Kouluttajat

Kirsi Niemelä
vastuukouluttaja

Olen toiminut päätoimisesti konsulttina ja opettanut fengshui-kursseja vuodesta 2000. Vuosina 2002 ja 2004 opetin intuitiivista fengshuita European School of Fengshuin konsulttikoulutuksessa, jossa vastuukouluttajana oli Anja Banks.

Vuodesta 2007 olen toiminut vastuukouluttajana omissa konsulttikoulutuksissani.

Haluan jakaa pitkän kokemukseni konsulttina toimisesta ja antaa hyvät työkalut energiatyöhön. Vahva intuitiivinen otteeni ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan.

Sari Weckström

Hortonomi, fengshui-konsultti

www.puutarhastudio.fi


Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Hänellä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä.

 


Fengshui kertoo tarinan siitä kuka olet. Anna fengshui johdattaa myös minne menet.

 

Ilolla ja Valolla toivotan sinut tervetulleeksi mukaan energioiden kiehtovaan maailmaan.

Kysy lisää:

Kirsi Niemelä

Vuoden 2022 valmistuneet

konsultit.jpg

Mäntsälä 2022

Aikaisemmin valmistuneet

Helsinki 2018

Jyväskylä 2018

Mandalatalolla 8.6.2008 valmistuneet konsultit

Mandalatalolla 24.1.2010 valmistuneet konsultit

Mandalatalolla 7.11.2011 valmistuneet konsultit

Helsingissä 3.10.2013 valmistuneet konsultit

Helsingissä 5.10.2015 valmistuneet konsultit

bottom of page