top of page

SOUND HEALING

Sound Healing hoito tai pienryhmä tilauksesta

Hoito sisältää tunnin äänihoidon, alku- ja loppukeskustelut sekä teetarjoilun. Kesto yhteensä 1,5 h. Paikka Vaajakoskella.

Hinta yksi henkilö 75 €

Hinta kaksi henkilöä 100 €

Hinta 3-4 henkilöä 125 €

Sähköinen ajanvaraus vello.fi/kirsi-niemela-tmi

Ajanvaraus myös sähköpostilla tai puhelimella.

Tervetuloa yksin tai ystävien ja läheisten kanssa rentouttavaan äänihoitoon.

Äänirentoutusryhmät Tyhy päiviin tilauksesta

Pyydä tarjous. Maksimi 15 henkilöä. Paikka Mandalatalon sali, Jyväskylä.

Sound Healing ryhmät

Ajankohdat löytyvät täältä.

Soittimina ovat gongi, monochord, tiibetinkulhot ja koshit. Tilaisuuden aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongin ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimien taajuuksilla kehosi syvärentoutuu helpolla tavalla ja samalla energiavarastosi latautuvat. Mielesi kirkastuu, selkeytyy ja alat saada syvemmän yhteyden mielenrauhaasi.

 

Soittimien äänet ovat ihanteellinen työkalu stressin vähentämiseen ja poistamaan emotionaalisia tukoksia. Äänet vaikuttavat rauhoittavasti hermostoon, sillä ne resonoivat tehokkaasti ja samanaikaisesti jokaisen kehosi solun kanssa.

Tilaisuuksiin voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut nostamaan omaa yksilöllistä värähtelytaajuuttaan ja palauttamaan olemustaan luontaiseen tasapainotilaan.

Käytän hoidossa yhdeksää käsintaottua tiibetiläistä kulhoa, jotka värähtelevät yksilöllisesti eri taajuuksilla. Äänet läpikäyvät koko energiajärjestelmää ja erityisesti tunnetasoa.

Gongin halkaisija on 76 cm ja sen matala ääni muodostaa hienon parin maadoituksen ja kruunuchakran välille.

Monochord on 30 kielen kielisoitin, joka on kehitetty terapiasoittimeksi Saksassa. Ylä-äänien huikea sointi kierrättää matkaamaan ohi mentaalitason ajatusten.

20141016_Mandalatalo_6556.jpg
20180501_101846.jpg
bottom of page