SOUND HEALING

Sound Healing ryhmätilaisuudet

Soittimina gongi, monochord, tiibetinkulhot ja perkussiot. Tilaisuuden aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongin ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimien taajuuksilla kehosi syvärentoutuu helpolla tavalla ja samalla energiavarastosi latautuvat. Mielesi kirkastuu, selkeytyy ja alat saada syvemmän yhteyden mielenrauhaasi.

Gongin ja muiden mukana olevien soittimien äänet ovat ihanteellinen työkalu stressin vähentämiseen ja poistamaan emotionaalisia tukoksia. Äänet vaikuttavat rauhoittavasti hermostoon, sillä ne resonoivat tehokkaasti ja samanaikaisesti jokaisen kehosi solun kanssa.

Tilaisuuksiin voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut nostamaan omaa yksilöllistä värähtelytaajuuttaan ja palauttamaan olemustaan luontaiseen tasapainotilaan.

Ryhmätilaisuuksien ajankohdat löydät täältä.

Sound Healing yksilöhoidot

Käytän hoidossa käsintaottuja tiibetiläisiä kulhoja, jotka värähtelevät yksilöllisesti eri taajuuksilla. Soitan kulhoja intuitiivisesti malletilla, laskien myös joitain kulhoja hoidettavan keholle vahvistamaan värähtelyjen vaikutusta. Yhdistän hoitoon myös käsieni kautta kanavoituvaa energiahoitoa.

Hoito sisältää tunnin energia- ja äänihoidon sekä alku- ja loppukeskustelut. Kesto yhteensä 1,5 h. Hoitojen hinnat löydät täältä.
 

Kirsi Niemelä

Puh. 040 538 4927, kirsi(at)kirsiniemela.fi

Hoitovastaanotto: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä ja Vaajakoski

© 2021 Kirsi Niemelä