2020

 

 

 

Maaliskuu

 

 

Peruttu 13.3. pe klo 18-19.30 Sound Healing - hengitys ja rentoutus

Aloitamme kevyillä ja rauhoittavilla hengityksillä. Rentoutuksen aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimina gongit, monochord, tiibetinkulhot ja perkussiot. Noin tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa koko olemustasi. Illassa soittavat Kirsi Niemelä ja Jussi Ristonmaa.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 25 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

Peruttu 15.3. su Kiinalaisen astrologian kurssi alkaa Jyväskylässä

Tervetuloa oppimaan miten kiinalaisen astrologian mukainen kartta laaditaan ja miten viiden elementin ja 12 eläimen merkit ilmenevät luonteessa ja elämässä.

Kurssilla opit käsin piirtämään syntymäaikaan perustuvan astrologisen kartan ja tulkitsemaan sen peruspiirteet.

Kurssi koostuu neljästä kurssipäivästä (klo 10-16) ja kotitehtävistä.

Seuraavat kurssipäivät: 19.4., 24.5. ja 28.6.2020

Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä

Hinta: 110 €/ päivä

Ilmoittautumiset Kirsille

Peruttu 25.3. ke klo 17-20 Reiki kertausilta. Kertaamme reikin perusteet ja teemme itsehoidon sekä energiaa avaavan meditaation. Sopii kaikille vähintään reiki 1 kurssin käyneille. Tervetuloa jakamaan reikiä ja keskustelemaan. Kurssi on pienryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa. Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä. Hinta 30 € Ilmoittautumiset Kirsille.

Peruttu UUSI KURSSI:

29.3. su klo 10-14 Reiki 2 - Symbolimaalaus - Sei He Ki

Maalaamme päivän aikana intuitiivisin menetelmin ja meditoiden. Saat itsellesi käyttöön Sei He Ki - symbolin, jota voit käyttää hoitojen ja meditaation tukena.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki vähintään Reiki 2 kurssin käyneet, kaikista oppilinjoista.

Aiempaa kokemusta tai taitoja piirustuksesta tai maalaamisesta ei edellytetä. Käytämme vesiohenteisia värejä ja tarvikkeet sisältyvät hintaan.

Paikka: Vaajakoski. Hinta 55 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

Huhtikuu

Peruttu 17.4. pe klo 18-19.30 Sound Healing - ääni ja rentoutus

Aloitamme kevyillä hengityksillä sekä oman äänen rentouttavalla kuuntelulla. Rentoutuksen aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimina gongit, monochord, tiibetinkulhot ja perkussiot. Noin tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa koko olemustasi. Illassa soittavat Kirsi Niemelä ja Jussi Ristonmaa.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 25 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

Peruttu

Gongi-jooga 21.4. ti klo 17-18.30. Tule rentoutumaan ihanan lempeällä ja hitaalla hathajoogaharjoituksella, jota säestää Kirsin soittamat gongin ja tiibetinkulhojen upeat äänimaisemat. Todellinen syvärentoutus koko olemukselle! Joogaharjoituksen ohjaa Anu Maria Eerikäinen, soittajana Kirsi Niemelä. Illan hinta 30 euroa. Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7. Ilmoittautumiset: anumaria@mandalatalo.com

Peruttu 25.-26.4. la-su klo 10-16 Reiki 1 kurssi. Kurssilla opitaan rentouttavan, energisoivan ja harmonisoivan hoitomuodon perusteet. Reiki on jokaisen opittavissa oleva energiahoitomuoto. Kurssin jälkeen voit auttaa itseäsi ja läheisiäsi välittämällä voimistavaa energiaa kuluttamatta omia energiavarojasi. Kertaajat kaikista oppilinjoista: tervetuloa palauttamaan mieliin reiki 1 kurssin sisältöä. Kurssi on pienryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa.

Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä. Hinta 165 €. Ilmoittautumiset Kirsille.

Toukokuu

Peruttu 5.5. ti klo 18-19.30 Sound Healing ja rentoutus

Aloitamme illan lyhyellä ohjauksella ja rentoutuksen aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongien ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimina gongit, monochord, tiibetinkulhot ja perkussiot. Noin tunnin hoitava äänimaailma vapauttaa sisäistä voimaasi ja uudistaa sekä rentouttaa koko olemustasi. Illassa soittavat Kirsi Niemelä ja Jussi Ristonmaa.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 25 e. Ilmoittautumiset Kirsille.

Peruttu 21.-22.5. to-pe klo 10-16 Reiki 2 kurssi. Kurssilla opit miten kaukohoito tehdään ja saat käyttöösi kolme reiki symbolia. Reikivoima lisääntyy, kun käyttöön tulee lisää työkaluja. Kurssi sisältää myös hoitoharjoituksia ja symbolien käytön harjoituksia. Kertaajat kaikista oppilinjoista: tervetuloa palauttamaan mieliin reiki 2 kurssin sisältöä. Kertaaminen on maksutonta. Paikka: Vaajakoski, Jyväskylä. Hinta 250 €. Ilmoittautumiset Kirsille.

Heinäkuu

10.7. pe klo 11-17 Hiljaisuuden maalauspäivä. Tule maalaamaan hiljaisuudessa ja rauhoittumaan Suomen kuvataiteen päivänä. Aloitamme ja lopetamme päivän meditaatiolla. Omat maalaustarvikkeet mukaan. Tilassa on pöytiä ja tuoleja. Tervetuloa maalaamaan kaikilla tekniikoilla, joissa ei käytetä liuottimia. Sisältää tee/kahvitarjoilun.

Paikka: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä. Hinta 10 €. Ilmoittautumiset Kirsille.


 

Kursseja voit tiedustella myös omalle paikkakunnallesi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä.

Reiki 1 ja 2 kurssit myös yksityisopetuksena. Tiedustele.

Kirsi Niemelä

Puh. 040 538 4927, kirsi(at)kirsiniemela.fi

Vastaanotto ajanvarauksella: Mandalatalo, Kansakoulukatu 7-9, Jyväskylä

© 2020 Kirsi Niemelä