top of page

HOIDOT

Voit varata ajan hoitotoihin myös puhelimitse tai sähköpostilla.

040 5384927

kirsi(at)kirsiniemela.fi

 

Reikihoito ja keskustelu

Sisältää tunnin reikihoidon ja alku- sekä loppukeskustelun.

Kesto yhteensä 1,5 h.

Vaajakoskella, hinta 65 €

Mandalatalolla, hinta 70 €

Reiki-energiahoito ja chakratulkinta

Tunnin reikihoito ja omia kehityskohteita avaava suullinen tulkinta chakroista.

Kesto yhteensä 1,5 h.

Vaajakoskella, hinta 70 €

Mandalatalolla, hinta 80 €

Kukkatipat Reiki hoidon yhteydessä

25 €

Korvakynttilähoito Reiki hoidon yhteydessä

30 €

Energiahoito kaukohoitona

Kolmen hoidon sarja, sovittuna aikana, joka toinen ilta. Hoito sisältää energiarakenteen harmonisoinnin ja energisoinnin, jossa läpikäydään chakrat ja energiakehot sekä lisätään energiavaroja tarpeen mukaan. Hoitosarjan jälkeen lyhyt raportti sähköpostitse.

Hinta 55 €

Energiahoito kaukohoitona ja chakratulkinta

Kolmen hoidon sarja ja omia kehityskohteita avaava kirjallinen tulkinta chakroista sähköpostitse.

Hinta 70 €

Sound Healing hoito tai pienryhmä tilauksesta

Hoito sisältää tunnin äänihoidon, alku- ja loppukeskustelut sekä teetarjoilun. Kesto yhteensä 1,5 h. Paikka Vaajakoskella.

Hinta yksi henkilö 75 €

Hinta kaksi henkilöä 100 €

Hinta 3-4 henkilöä 125 €

Ajanvaraukset sähköpostilla tai puhelimella. Tervetuloa yksin tai ystävien ja läheisten kanssa rentouttavaan äänihoitoon.

Soittimina ovat gongi, monochord, tiibetinkulhot ja koshit. Tilaisuuden aikana lepäät mukavasti viltin alla ja voit kokea gongin ja muiden soittimien hoitavat värähtelyt kehossasi. Soittimien taajuuksilla kehosi syvärentoutuu helpolla tavalla ja samalla energiavarastosi latautuvat. Mielesi kirkastuu, selkeytyy ja alat saada syvemmän yhteyden mielenrauhaasi.
 

Soittimien äänet ovat ihanteellinen työkalu stressin vähentämiseen ja poistamaan emotionaalisia tukoksia. Äänet vaikuttavat rauhoittavasti hermostoon, sillä ne resonoivat tehokkaasti ja samanaikaisesti jokaisen kehosi solun kanssa.

Tilaisuuksiin voi osallistua jokainen, joka on kiinnostunut nostamaan omaa yksilöllistä värähtelytaajuuttaan ja palauttamaan olemustaan luontaiseen tasapainotilaan.

Käytän hoidossa yhdeksää käsintaottua tiibetiläistä kulhoa, jotka värähtelevät yksilöllisesti eri taajuuksilla. Äänet läpikäyvät koko energiajärjestelmää ja erityisesti tunnetasoa.

Gongin halkaisija on 76 cm ja sen matala ääni muodostaa hienon parin maadoituksen ja kruunuchakran välille.

Monochord on 30 kielen kielisoitin, joka on kehitetty terapiasoittimeksi Saksassa. Ylä-äänien huikea sointi kierrättää matkaamaan ohi mentaalitason ajatusten.

​​

bottom of page